Sivut

Koh Chang

Koh Chang
enari.tauk@gmail.com

perjantai 4. marraskuuta 2011

Phuket

Lähdimme viime viikon tiistaina jatkamaan matkaamme kohti etelää ja Phukettia, siitä huolimatta että olin päivällä oksentanut kahdesti. Kuitenkin jollain ihmeen konstilla onnistuin toipumaan sen verran iltaan mennessä, että pytyimme matkustamaan yöbussilla yhdeksän tuntia Phukettiin. Matkustimme VIP-bussilla ja ostimme matkan viimetipassa Cha amilla paikalliselta matkatoimistolta. Maksoimme siis hieman ylihintaa (1500 bahtia per naama Sis. kuljetus hotellilta bussille).


Phuketista olimme varanneet jo valmiiksi huoneen Club Bamboo Boutique:sta Agodan kautta kolmeksi päiväksi. Huone oli viimeisen päälle hieno, vaikka pulitimmekin siitä vain vaivaiset 480 bahtia yöltä. Huoneemme sijaitsi Patong beachilla, jonne suuntasimme lähinnä sen vuoksi, että halusimme käydä moikkaamassa isukkia, joka lensi myös Thaimaaseen kolmeksi viikoksi.


Patong beach oli kuin mini Pattaya. Gogo-baareja ja yöelämää, ei kuitenkaan ihan samassa mittakaavassa ja meri oli sentään sininen ja melko puhdas. Ensimmäinen päivä vierähti hotellissa elokuvia katsellen ja nauttien kuumasta kylvystä. Hieman matkarasitus painoi, enkä ollut oikein toipunut vielä edellisen päivän sairastelustakaan. Oikeastaan Phuketissa ainut uusi kokemus oli Big C eli paikallinen supermarketti. Oli hauska huomata, miten meitä oli vedetty nenästä hedelmäostoksissamme. Marketissa hinnat olivat puolet siitä, mitä olimme aiemmin maksaneet.


Mukhata
Muuten Phuketissa viettämämme viisi päivää kuluivat lähinnä pitkillä kävelyillä ja illallisilla. Ihana ravintolan pitäjä Mr. Sakorn aivan Patong beachin oikeassa laidassa sijaitsevassa ravintolassa  kyyditsi meidät yhtenä iltana syömään mukhataa, kun tiedustelimme, että onko sitä heillä tarjolla. Taas yksi lisää ystävällisten ihmisten listaan. :) Hän tuli vielä hakemaankin meidät, kun olimme syöneet, eikä hänkään suostunut ottamaan rahojamme vastaan.

Patong beach
Käpykukka






Patongista ei siis jäänyt paljon sanottavaa, mutta oli kiva nähdä tuttuja, sillä se hieman lievitti jo alkanutta koti-ikävää. Se myönnettäköön, että sellainen on jo iskenyt vaikken täältä vielä pois haluakaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti