Sivut

Koh Chang

Koh Chang
enari.tauk@gmail.com

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Changin elämän lähteellä.

Kolmas päivä Changin saarella istun altaalla, kun aurinkokin alkoi tänään hieman näyttäytyä. Enari meni salille.  
Klong piu vesiputous


Eilinen oli jotain aivan uskomatonta. Aamulla vaihdettiin hotellia halvempaan Boonya resortsiin. Edellisestä 500 bahtin ilmastoidusta huoneesta melkein vieressä sijaitsevaan 300 bahtin tuulettimella varustettuun huoneeseen. Huoneessa ei ollut jääkaappia, mutta ilmastointi oli kyllä melko tarpeeton, kun ei sitä saanut säädettyä tarpeeksi pienelle. Sairastuu vielä jatkuvasta lämpötilan vaihtelusta. Muuten huone oli melko samantasoinen, kuin edellinenkin ja suihkustakin tuli lämmintä vettä.

 Anyway. Vuokrattiin sitten myös skootteri hotellilta, jolla päätettiin ajella White Sand beachille, mutta matkalla tuli vastaan kyltti lähellä sijaitsevasta Klong piu vesiputouksesta, joten päätimmekin suunnata sinne. Mielettömän ihana kokemus. Kun ei olla kumpikaan aikaisemmin mitään vastaava nähty. Kävelymatka putoukselle metsämaisemissa Koh Changin luonnonpuistossa oli myös antoisa ja nähtiin kymmeniä kauniita ja aivan valtavan kokoisiakin perhosia, sekä muutamia hämähäkkejä. Perhoset olivat tosin valitettavasti aivan mielettömän vaikeita kuvattavia.Päästiin uimaankin putouksen luona ja vesi oli ihanan raikasta.

Myöhemmin illalla lähdettiin etsimään ruokapaikkaa vähän kauempaa. Matkalla pysähdyttiin mäen rinteellä sijaitsevalle näköalapaikalle, josta oli todella kauniit näkymät. Päädyttiin syömään erään hotellin ravintolaan Lonely Beachilla nimeä en muista, mutta kyseinen ravintola oli aivan merenrannassa ja sinne kulki metsätie, jonka varrella törmättiin apinoihin. Uskomaton fiilis nähdä luonnonvarasena sellasia elukiota, mitä on nähny vaan eläintarhassa ja vielä ihan puolen metrin etäisyydellä. Onneksi oltiin skootterilla liikenteessä, etteivät voineet käydä päälle. Ruoka oli mainiota ja maisemat tekivät paikasta viihtyisän. Aivan mahtava fiilis tuli kun näimme pienenpienen kolibrin lentelevän kukasta kukkaan pöytämme lähettyvillä. Harmitti, kun ei saatu yhtään kuvaa siitä :( Hotellille palattuamme kävimme vielä molemmat vielä rentoutumassa tunnin hieronnassa. 

                                                     Muutamia otoksia eilisestä:

Löydettiin varvas!





Läpimitta 12cm
:(

Koh Chang, sunset















2 kommenttia:

  1. Kaikki katsottu! Lisää kuvia, kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kuvia ja kivaa kerrontaa, eikun lisää katsottavaa tänne kotiinpäin.Nauttikaa olostanne siellä ihanissa ja lämpimissä maisemissa.Kirsti

    VastaaPoista