Sivut

Koh Chang

Koh Chang
enari.tauk@gmail.com

sunnuntai 9. lokakuuta 2011





Toissailtana käveltiin pitkin rantaa kera Changin ja etsiskeltiin taskulampun valossa aarteita. Löysimme rantaan ajautuneen meduusan, kooltaan noin 40 senttinen. Taas jotain mitä ei olla aijemmin nähty, siis niin suurta. Uusia kokemuksia tuntuu tulevan täällä yhtenään. Tänään päivällä saatiin ensimmäisen kerran maistaa tuoretta kookospähkinää. Meidän bungalowin pihassa oli kookospalmun harvennustalkoot ja talon isäntä aukaisi meille molemmille yhdet puunsa makeista kookospähkinöistä. Voi se mehu oli jotain taivaallisen ihanaa. Sitten vielä lusikoitiin pähkinäinen maito kookoksen sisäpinnasta. 





Eilen lähdettiin ajamaan skootterilla Changin saarta ympäröivää tietä, mutta matka loppui melkoisen lyhyeen, kun päädyimme kapenevalle ja lopulta päättyvälle tielle. Ja sitten vielä saatiin sellainen neronleimaus, että lähdettiin ajamaan jotain hiekkatietä rannalle päin. Läpi saviliejun ajettuamme pyörä oli sen näköinen, että ei lähde puhtaaksi ikinä ja Enarin sandaalit ja valkoiset housut olivat kurassa. Pyörä kuitenkin meidän onneksemme lähti puhtaaksi varsin helposti. 


Huomenna suunta kohti Sametin saarta. Taakse jää elefanttien saari. Sametilla viivymme todennäköisesti pari kolme päivää ja sieltä vähitellen kohti etelää.


Turkooseja ja "merihelmiä"

Näitä rapuja on rannalla tuhansittain. Kävellessä näkee kun ne piiloutuvat  kuoppiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti